Инфлуенсърката Стефани Разсолков, по-известна като Tattstoner, поиска да напусне новия сезон

...
Инфлуенсърката Стефани Разсолков, по-известна като Tattstoner, поиска да напусне новия сезон
Коментари Харесай

Стефани от Сървайвър поиска да напусне шоуто

" Инфлуенсърката " Стефани Разсолков, по-известна като Tattstoner, поиска да напусне новия сезон на " Сървайвър " единствено 3 дни след влизането й, видя Plovdiv24.bg

От началото бе ясно, че Стефани няма да е след последните борци, които имат късмет да оцелеят в борбата да станат последният " Сървайвър ", само че това не й попречи да се държи надменно в снощния епизод. 

В първия епизод, който се излъчи преди 2 дни, Стефани почна да изнервя феновете с капризите си, а първата бе точно когато сподели че внезапно й е прилошало, и изиска вода. Това е нещо нетипично за риалитито, тъй като участниците са подложени на сложни условия за живот, и когато са се записвали за присъединяване, са знаели какво ги чака. 

Във втория епизод нощес, татуираната кокона се оплака от изискванията за живот в риалитито, и от това, че е подложена на апетит. Водещият Ваня Джаферович й даде късмет да си намерения дали в действителност желае да напусне предаването в период от 24 часа, след която тя замълча. Татуираното момиче показа пред камерите, че няма повече потребност от медийна изява, и че има задоволително " популярност " от това което е правила преди риалитито, а то е точно да се снима полугола в платформата " Only Fans ". 

Феновете реагираха бурно в мненията, като споделиха мнение, че неналичието на марихуана, нещо за което Стефани е признала гордо, че употребява постоянно, и това че явно не я бива в надпреварата, е предизвикало държанието и желанието й да излезе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР